Nitrilkesztyűk piacméretének elemzése 2020-2027

Nitril és Latex kesztyűk eladásainak elemzése

A globális nitril kesztyűpiac méretét 2019-ben 3,12 milliárd USD-re becsülték, és 2020-tól 2027-ig 14,1% -os éves növekedési ütem (CAGR) növekedésével várható. A termék egészségügyi előnyeivel kapcsolatos tudatosság növekedése az egészségügyi intézményekben az előrejelzési időszakban a növekvő számú Latex allergia várhatóan a piac növekedését fogja ösztönözni. A nitril kesztyű mentes a latextől, ami elősegíti azok átvételét a latex allergiában szenvedők körében. A szintetikus kaucsuk gyártásuk során nagy szilárdságot, tartósságot és fokozott rugalmasságot nyújt, valamint a kéz fáradtságának csökkentését, a kényelmes illeszkedést és az alacsony súrlódást. A COVID-19 járvány közelmúltbeli kitörése valószínűleg az USA-i kereslet ösztönzésének fő tényezőjeként fog működni Az ország a világ egyik legsúlyosabban érintett koronavírus területe. A COVID-19 gyors elterjedése az országban megnövelte a keresletet, különösen az egészségügyi szektorban.

A nitril kesztyűk gyártói innovatív technológiák felhasználásával tervezik, gyártják és szállítják a termékeket a végfelhasználók számára. Vagy független, szabadalmaztatott technológiájuk van, vagy más piaci szereplőktől licencelt technológia. Ezek a vállalatok egy helyen, alacsony gyártási költségek mellett gyártják a terméket, és a minimális árak fenntartása érdekében terjesztik a termékeket az egész világon.

sztirol-butadién kaucsuk (SBR) iránti növekvő butadién iránti kereslet várhatóan korlátozni fogja az NBR gyártásához szükséges nyersanyagok rendelkezésre állását, és ez valószínűleg hátrányosan befolyásolja az NBR árait. A növekvő palagáztermelés azonban várhatóan növeli az alapanyag mennyiségét, csökkenti a termékárakat, és magasabb haszonkulcsot eredményez a piaci szereplők számára.

A latex kesztyűkhöz képest a nitril kesztyűk különféle előnyöket kínálnak, például hosszú eltarthatóságot, alacsony súrlódást és szúrásállóságot. Ezenkívül várhatóan a pandémiás megbetegedések – köztük a COVID-19 és a sertésinfluenza (H1N1) – növekvő előfordulása, a növekvő fertőzések iránti kereslettel párosulva, az előrejelzési időszakban ösztönzi a keresletet.

Típusok

A púdermentes szegmens 2019-ben a globális bevételi részesedés 71,3% -át tette ki. Ezenkívül a púdermentes kesztyűket széles körben használják az orvosi és egészségügyi iparban, ahol az eldobható kesztyűk iránti kereslet nagy, és a COVID-19 járvány kitörése után gyorsan növekszik.

Várhatóan púdermentes nitril kesztyű uralja a piacot az előrejelzési időszakban, mivel számos iparágban, így az orvosi, az élelmiszeripar és a vegyipar területén is egyre inkább előnyben részesítik őket. Ezenkívül a világ számos kormányának szigorú szabályozása valószínűleg pozitívan befolyásolja a púdermenets nitril kesztyű piacát az előrejelzési időszakban.

A nitril kesztyűket kukoricakeményítő és kalcium-karbonát felhasználásával porítják. A kukoricakeményítő por, amelyet általában használnak, segít a könnyű felöltésben, javítja a tapadást, és csökkenti az izzadságot és a nedvességet. A púderes nitril kesztyű általában nem okoz allergiát. Hosszú ideig viselve azonban ezek a kesztyűk érzékenységet vagy allergiát okozhatnak a felhasználó bőrén.

2017. január 19-én az Egyesült Államok Élelmezési és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) betiltotta az összes púderes betegvizsgálati és sebészkesztyű gyártását, értékesítését és forgalmazását. Noha az FDA nem tiltotta be a púderes kesztyűket ipari alkalmazásokhoz, ezek a kesztyűk fokozatosan megszűnnek, ami várhatóan negatív hatással lesz a piaci növekedésre az előrejelzési időszakban.

Termékbetekintés

Az eldobható nitril kesztyű szegmens 2019-ben a legnagyobb, több mint 70% -os piaci részesedéssel rendelkezett, és várhatóan a leggyorsabb CAGR-t regisztrálja az előrejelzési időszak alatt. Ez a növekedés annak tudható be, hogy a COVID-19 járvány kitörése után a végfelhasználói iparágakban egyre nagyobb az igény az egyszer használatos kesztyűk iránt. Ezenkívül az eldobható nitril kesztyűk segítenek megakadályozni a kórokozók és baktériumok átterjedését az orvosi létesítményekben, növelve ezzel az orvosi és egészségügyi igényeket.

A COVID-19 járvány kirobbanása soha nem látott igényt teremtett az egyéni védőeszközök széles skálájára, beleértve a kesztyűket is. Az egészségügyi dolgozók általában az eldobható kesztyűt részesítik előnyben, hogy elkerüljék a keresztszennyeződést a kezelés vagy a vizsgálat során. Ez viszont valószínűleg pozitívan befolyásolja az eldobható nitril kesztyű iránti keresletet az előrejelzési időszakban.

A tartós változatot zord környezetben és többször is használják. Olyan előnyöket kínálnak, mint a tartósság, szilárdság, alacsony hulladéktermelés és egyéb környezeti előnyök. Ezek a kesztyűk vastagabbak, mint az eldobható típusok, amelyek miatt hosszabb ideig tartanak, és nem könnyek elszakadni, ami jobb kézvédelmet biztosít, különösen nagy igénybevétel mellett.

A tartós kesztyűk kevésbé érzékenyek, mint az eldobható változatok, és kényelmetlenek lehetnek bonyolult feladatok végrehajtása közben. Ezenkívül használat után gyakrabban kell tisztítani őket, ami kevésbé kényelmes az eldobható kesztyűkhöz képest. Ennek eredményeként a tartós nitril kesztyűket korlátozott alkalmazásokban használják a végfelhasználói iparágakban.

Nitril és Latex kesztyűk végfelhasználása

Az orvosi és egészségügyi szegmens 2019-ben a globális bevételhányad 69,4% -át tette ki az iparágban folyó széles körű termékhasználatnak köszönhetően, mivel ez segít megelőzni a keresztkontaminációt és a kórokozók átterjedését az orvosi vizsgálatok és műtétek során. Ezen túlmenően ezek a kesztyűk védelmet nyújtanak a csírák, a vér által terjedő kórokozók és más környezeti szennyezők munkahelyi átterjedésével járó kockázatokkal szemben.

A nitril kesztyű a leggyakoribb kesztyű, amelyet az autóiparban használnak, mivel szintetikus polimerből készülnek és latex mentesek, ami csökkenti a súrlódást és növeli a szúrásállóságot. Ezenkívül a nitril kesztyű kiváló kémiai ellenállást kínál, különösen a zsírokkal, olajjal és benzinnel szemben. Ennek eredményeként az autóiparban nagy a keresletük.

Az élelmiszeripar elsősorban a minőségellenőrzéstől és a higiéniától függ, amelyek miatt az előrejelzési időszakban várhatóan nőni fog az ipar eldobható nitril kesztyű iránti kereslet. Az élelmiszeriparban dolgozó személyzet eldobható nitrilkesztyűt használ a baktériumok és baktériumok terjedésének megakadályozására. Ezenkívül az élelmiszer-szolgáltatási alkalmazásokban az eldobható nitril kesztyűt használják védelemre az élelmiszer által okozott betegségek ellen.

A tisztatéreket általában gyógyszergyárak, orvosi laboratóriumok, gyártó cégek, elektronikai alkatrészek gyártása, repülőgépipar és katonai alkalmazások használják. A nitril kesztyűket tisztatéri és ellenőrzött környezeti alkalmazásokhoz használják, mivel jó vegyszerállóságot és antisztatikus védelmet nyújtanak. Ezenkívül csökkentik a latex kesztyűnél gyakori allergiás és bőrreakciók előfordulását.

Regionális betekintés a Nitril és Latex kesztyűk eladásaiba

Észak-Amerikában volt a legnagyobb, több mint 35% -os piaci részesedés 2019-ben. A regionális kereslet várhatóan 13,0% feletti CAGR lesz a tervezett időszakban. Az előrejelzések szerint az olyan tényezők, mint az egészségügyi kiadások növekedése, az idős népesség növekedése és az egészségügyben szerzett fertőzésekkel kapcsolatos növekvő tudatosság ösztönzik a növekedést. Ezenkívül a krónikus betegségek – köztük az elhízás – növekvő előfordulása valószínűleg tovább növeli az egészségügyi kiadásokat, ezáltal előnyben részesítve a piaci növekedést.

Egyre több foglalkozási sérülés, valamint a rendkívül hatékony védőkesztyűk növekvő követelményei az alapvető iparágak többségében, mint például az élelmiszer- és italgyártás, a fémgyártás, az olaj és a gáz, az autóipar, és a vegyi anyag várhatóan fokozza a nitril kesztyűk behatolását Európa az előrejelzési időszakban.

Az olaszországi biztonsági előírások összhangban vannak az Európai Uniós irányelvekkel, amelyeket a Munkahelyi Megelőzés Nemzeti Információs Rendszere (SINP), valamint Trento és Bolzano autonóm tartományok, valamint a gyártási ágazat intézményei és közös testületei dolgoztak ki. A veszélyes körülmények között dolgozó alkalmazottak védelme iránti kedvező szabályozás várhatóan növeli a piaci növekedést az előrejelzési időszakban.

A higiéniai és biztonsági előírások javítása a fejlődő országok számos egészségügyi intézményében várhatóan pozitív hatással lesz a védőkesztyűk piaci növekedésére. Ezenkívül a koronavírus gyors elterjedése különböző országokban, beleértve Indiát, Japánt és Kínát, várhatóan tovább növeli a regionális termékkeresletet.

Kulcsfontosságú Vállalatok

A piacot a globális keresletnek megfelelő nagyvállalatok jelenléte jellemzi. Sok kulcsfontosságú résztvevő egyesülésen és együttműködésen megy keresztül, hogy bővítse elérhetőségét piaci részesedése növelése érdekében. A társaságok egyesülési és felvásárlási stratégiákat is alkalmaznak különböző okokból, például a termékportfólió-bővítés, az elosztóhálózat-bővítés és az új piacokra való belépés miatt. 2018 októberében az Ansell Healthcare Products, LLC, az Ansell Ltd. közvetett leányvállalata befejezte az Egyesült Államokban székhellyel rendelkező kesztyű-beszállító Digitcare Corporation, a speciális akut piacok és az Egyesült Államok sürgősségi orvosi szolgáltatásai (EMS) összes eszközének megvásárlását. Ez az akvizíció megerősítette előbbi pozícióját a piacon. A nitril kesztyű piac néhány kiemelkedő szereplője a következő:

 • Top Glove Corporation Bhd
 • Hartalega Holdings Berhad
 • Ansell Ltd.
 • Supermax Corporation Berhad
 • Kossan Rubber Industries Bhd
 • MCR biztonság
 • Medline Industries, Inc.
 • Superior kesztyű

Jelentésben szereplő szegmensek

Ez a jelentés a bevételek növekedését prognosztizálja globális, regionális és országos szinten, és elemzést ad az egyes alszegmensek legújabb ipari trendjeiről 2016 és 2027 között. E tanulmány céljából a Grand View Research a globális nitril kesztyűket szegmentálta piaci jelentés típus, termék, végfelhasználás és régió alapján:

 • Típus Outlook (Bevétel, millió USD, 2016 – 2027)
  • Porított
  • Pormentes
 • Termék kilátások (Bevétel, millió USD, 2016 – 2027)
  • Egyszer használatos
  • Tartós
 • Végfelhasználói kilátások (Bevétel, millió USD, 2016 – 2027)
  • Orvosi és egészségügyi ellátás
   • Sebészeti
   • Vizsgálat
  • Autóipari
  • Olaj-gáz
  • étel és ital
  • Metal & Machinery
  • Vegyi és petrolkémiai
  • Gyógyszerészeti
  • Tiszta szoba
  • Mások
 • Regionális kilátások (Bevétel, millió USD, 2016 – 2027)
  • Észak Amerika
   • Az Egyesült Államok
   • Kanada
  • Európa
   • Németország
   • Franciaország
   • Oroszország
   • Spanyolország
   • Olaszország
   • Az Egyesült Királyság
  • Ázsia és Csendes-óceán
   • Ausztrália
   • Kína
   • India
   • Japán
   • Dél-Korea
   • Indonézia
  • latin Amerika
   • Argentína
   • Brazília
   • Colombia
   • Mexikó
   • Chile
   • Peru
  • Közel-Kelet és Afrika
   • Dél-Afrika
   • Szaud-Arábia
   • Egyesült Arab Emírségek

Forrás: https://www.grandviewresearch.com/industry-analysis/nitrile-gloves-market

www.nitril-kesztyu.hu
www.vizsgalokesztyu.hu

Leave a Comment