Melyik kesztyűt válasszam? Nitril vagy Latex?

Tehát a The Glove Company kesztyűszakértői elmondják, hogy melyik a jobb !

Mi a nitril?

A nitril egy szintetikus gumi vegyület, amelyet általában eldobható kesztyűként használnak. A nitril már egy ideje létezik, de csak az utóbbi időben válik megfizethetőbbé, ami megmagyarázza, hogy miért növekszik népszerűsége az orvosi, élelmiszer- és tisztítóiparban. A nitril nagyobb lyukasztási ellenállással rendelkezik, mint bármely más kesztyűanyag. A nitrilnek jobb a kémiai ellenállása is, mint a latex vagy a vinil kesztyűnek.

Mi a latex?

A latex közvetlenül a gumifákból származik. A latex kesztyűk a leggyakrabban használt eldobható kesztyűk, mivel ezek voltak az egyetlen eldobható kesztyűanyag-változat a piacon. Most azonban sok kórház és klinika megkezdi a latexkesztyű cseréjét nitrilkesztyűvel.

Melyik kesztyűt válasszam? Nitril vagy Latex?

Tehát ez a végső kérdéshez vezet: Melyik kesztyűt válasszam? Nitril vagy Latex?

A válasz az, hogy a nitril erősebb, jobb minőségű kesztyű, mint a latex. A Latex azonban olcsóbb megoldás azok számára, amelyek nem igényelnek erősebb vegyi és lyukasztási ellenállást. Attól függ, hogy milyen munkát vagy feladatot tervez a kesztyű használatára. Ha prémium minőséget szeretne, válassza a Santex Orvosi Nitril vagy Latex Vizsgálókesztyűket !

Próbálja ki Prémium minőségű Orvosi Vizsgálókesztyűinket !

www.vizsgalokesztyu.hu

www.nitril-kesztyu.hu

Leave a Comment